A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk.

Lépésszámláló ugrókötél egy igazi különlegesség

Dátum admin 2019. 07. 23. 0 Hozzászólás(ok) Reklámajándékok,

Ha reklámajándékról van szó, akkor csak a fantázia szabhat határt annak, hogy milyen termékekre kerül rá a cég neve, logója vagy mottója. Napjainkra már olyan nagymértékben kibővült a kínálat, hogy legfeljebb csak a bőség zavara okozhat némi fejtörést a megfelelő tárgyak kiválasztása előtt.

 

Persze időnként újdonságokkal is kibővül a kínálat, hogy a cégvezetők kellőképpen le tudják hengerelni az alkalmazottakat, valamint az új, illetve meglévő üzleti partnereiket. 

 

A lépésszámláló ugrókötél például egy igazi különlegesség a választékban, amivel nagy hatást lehet elérni. Mivel egyre nagyobb szerepet kap az egészséges életmód, azon belül is a rendszeres sportolás, ezért a főnök mivel is tudná jobban kifejezni a törődését, mint egy mozgásösztönző eszközzel?

 

Ez még akár poénnak is tökéletes, a lépésszámlálásra alkalmas ugrókötél ugyanis garantáltan mosolyt csal az arcokra, mindamellett, hogy néhány pillanat erejéig felidézi a megajándékozottakban a gondtalan gyermekkor emlékét.

 

Persze, az is könnyen előfordulhat, hogy valaki tényleg heti szinten sportol, és az ugrókötelezést is be tudja építeni az edzéseibe. Bárhogy is legyen, az emblémával ellátott ugrókötél garantáltan nagy port kavar, és az emberek napokon keresztül beszélnek majd a főnökről, aki nagy gondot fordít a kollégák egészségére. 

 

Az ajándékok átnyújtásakor érdemes odafigyelni a részletekre is a tökéletes hatás elérése érdekében. Nem kell nagy dolgokra gondolni, csak mondjuk egy csomagolásba bujtatott cetlire, amin néhány kedves sor szerepel.

Címkék: ugrókötél

Vélemény...